7 redenen om vakantie te vieren bij de Leistert in Limburg

7 redenen om vakantie te vieren bij de Leistert in Limburg

Heerlijk even een weekje weg naar de Leistert

Ik wil graag gewoon even een weekje weg in Nederland. Lekker weg van alles. Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur is iets wat we allemaal af en toe nodig hebben. Dat is vast herkenbaar, toch? Of het nu gaat om ontspanning, avontuur of gewoon even weg van huis zijn, met een paar dagen ertussen uit kun je je weer helemaal opladen.

Het aanbod aan accommodaties in Nederland is enorm, maar ik overweeg om naar recreatiepark de Leistert in het prachtige Limburg te gaan. Waarom? De onderstaande 7 redenen lonken en ik zie mij daar stiekem al verblijven…

 

7 redenen om te kiezen voor de Leistert

#1. Luxe accommodaties:

Recreatiepark de Leistert biedt een scala aan accommodaties, zoals knusse bungalows, moderne glampingtenten, luxe chalets en lodges, mooie vakantiehuizen en een gezellige camping. Mij lijkt een luxe chalet heel leuk. Zeker op koudere dagen, zoals in de herfst en winter lijkt mij dit extra fijn. Misschien dat ik volgend jaar wel met Oud en Nieuw daar wil verblijven. Overnachten vakantiehuis Oud en Nieuw bij de Leistert staat alvast met potlood in mijn agenda voor volgend jaar genoteerd.

 

#2. Fantastische voorzieningen:

Zoals ik op hun website zie, heeft de Leistert voor jong en oud veel te bieden. En helemaal voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar! Er zijn heel veel binnenactiviteiten, zoals: subtropisch zwembad, bowlingbanen en Arcade Games XL en daarnaast kunnen kinderen extra hun hart ophalen in Het Klushuis, het Indoor Speeltoestel, La Selva Playground en bij het speciale recreatieteam dat leuke recreatieprogramma’s aanbiedt.

Buiten kun je ook super veel beleven, zoals Adventure Golf, Adventure Sportveld, Biljartvoetbal, Fietscrossbaan, jeu de boules, speeltuinen, buitengolfslagbad en veel meer. Heb je bijvoorbeeld kinderen tussen de 4 en 12 jaar? Die zie je ze de hele vakantie de hele dag door stralen en genieten van al het leuks. Je hoeft het park niet eens te verlaten voor uren plezier.

 

subtropisch zwemparadijs de leistert in limburg

Subtropisch zwembad bij de Leistert

 

#3. Mooie natuur:

De Leistert ligt in het schilderachtige Limburgse landschap. Verken de prachtige natuur te voet of huur bijvoorbeeld een fiets om de omgeving te verkennen.

 

#4. Zelfs je hond kan lekker mee:

Op vakantie gaan met je hond is natuurlijk extra leuk. Ik heb zelf een kat en die blijft lekker thuis, maar als ik een hond had gehad, dan had hij mee gemogen naar de Leistert. Honden zijn er namelijk welkom en sommige bungalows hebben zelfs speciaal een omheinde tuin, zodat je hond er lekker los kan rondrennen.

 

#5. Ontspanning en wellness:

Als je op zoek bent naar ontspanning, biedt De Leistert ook dat. Je kunt Wellness huisjes als accommodatie boeken met sauna, whirlpool en gashaard. Dat klinkt super lekker. Misschien dat ik dat ga boeken! Voor Oud en Nieuw volgend jaar?

 

#6. Veel restaurants:

Er zijn veel leuke restaurants op het vakantiepark te vinden. Bijvoorbeeld Cafetaria Mr. Friet, Plaza, La Selva Food & Drinks, Restaurant Grillo en Restaurant Via Verde. Maar je kunt ook pizza’s laten bezorgen bij je accommodatie of in de supermarkt op het terrein boodschappen doen. Super handig vind ik dat. Ik denk dat ik een frietje ga eten bij Mr. Friet en een pizza bij restaurant Via Verde. Met een heerlijk glaasje wijn erbij!

 

restaurant bij de leistert in limburg

Restaurant Via Verde

 

#7. Centrale ligging:

De Leistert ligt gunstig bij diverse attracties zoals Nationaal Park De Groote Peel en gezellige steden zoals Roermond. Makkelijk te vinden en makkelijk te bereiken.

 

Dus tja, waar wacht je nog op?

Heb ik je lekker gemaakt? Als je op zoek bent naar een geweldige vakantiebestemming in Nederland, dan durf ik wel te zeggen dat de Leistert in Limburg jou alles biedt wat je nodig hebt voor een onvergetelijke tijd. Van luxe accommodaties tot heel veel activiteiten en ontspanningsmogelijkheden. En kinderen kunnen er helemaal hun hart ophalen.

Wacht niet te lang met boeken, want dan is jouw gewenste accommodatie misschien al bezet. Maar als je eenmaal hebt geboekt, dan kun je heerlijk alvast gaan dagdromen over de relaxte en gezellige tijd die je daar zult hebben.