4 manieren om een spa gevoel in je badkamer te creëren

4 manieren om een spa-gevoel in je badkamer te creëren!

Beleef je eigen spa-gevoel thuis

(Bijna) elke vrouw houdt van de spa, de wellness of een dagje sauna. Waarom zou je dit gevoel dan niet willen creëren in je badkamer? Er zijn verschillende manieren om dit heerlijke gevoel van een dagje in de wellness in je badkamer terug te laten komen, zonder dat je meteen je badkamer hoeft te verbouwen. Ben je benieuwd hoe? Dat vertellen we je in dit artikel.

 

Een andere douchekop

In een spa of wellness heb je altijd heerlijke regendouches. Door een andere douchekop te installeren in je badkamer, kun je in je douche een heerlijk spa-gevoel creëren, zonder dat het al te veel geld of moeite kost. Kies bijvoorbeeld voor een opbouw regendouche. Deze zijn aan de muur bevestigd, dus makkelijk te vervangen als er bijvoorbeeld onderdelen defect zijn. Ook is zo’n regendouchekop makkelijk schoon te maken. Een regendouche is het ultieme spa-gevoel. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte douchekop, dit oogt ook nog eens enorm luxe.

 

De geur van je badkamer

In een spa ruikt het meestal heerlijk, dit ruik je meteen als je binnenkomt! Maak gebruik van geurkaarsen, olie of geurstokjes in je badkamer om het ultieme gevoel van de spa thuis te brengen. De geuren die vaak gebruikt worden in spa’s, zijn eucalyptus, lavendel en kamille. Eucalyptus is wat verfrissender en lavendel is meer voor wanneer je wilt ontspannen. Kies een geur die goed bij jou en je badkamer past.

 

Verlichting

Om een spa-gevoel in je eigen badkamer te creëren, is verlichting ook enorm belangrijk. Zorg voor lampen die je bijvoorbeeld makkelijk kunt dimmen om deze aan te passen aan het moment van de dag. ’s Avonds wil je waarschijnlijk minder licht dan wanneer je bijvoorbeeld overdag in je badkamer bent.

 

Accessoires

In een spa heb je meestal een heerlijke badjas, handdoeken en sloffen aan. Dit kun je dus ook in je thuis-spa neerleggen voor een echt spa-gevoel. Hang een mooie badjas op, kies voor wat luxere handdoeken en voilà: je badkamer voelt als een echte spa aan! Je kunt voor extra effect ook nog kaarsen of mooie planten neerzetten, als je hier de ruimte voor hebt.

 

Dit is een samenwerking. Voor meer informatie lees mijn disclaimer.