Mijn ervaring met het hoofdkussen van Be Koala

Mijn ervaring met het hoofdkussen van Be Koala

Be Koala: een hoofdkussen om van te dromen

Herken je dit? Je ligt ’s nachts te woelen, omdat je kussen niet lekker ligt. Of, je wordt ’s ochtends wakker met nekpijn, hoofdpijn, rugpijn of een slapende arm, omdat je hoofdkussen te dik, te dun, te hard of te zacht is. Herkenbaar? Lees mijn review over het hoofdkussen van Be Koala en hoe mijn nekklachten zijn verdwenen. Ik ben fan van Be Koala en dat is niet zomaar…

 

Ik ontdekte het Be Koala hoofdkussen

Waarom ik op zoek ben gegaan naar een nieuw hoofdkussen? Ik kreeg namelijk steeds vaker last van een stijve nek bij het wakker worden. Ook werd ik ’s nachts geregeld wakker met een slapende arm, omdat ik graag met mijn arm onder mijn kussen lig. Mijn arm werd daar niet blij van. Het gevoel van niet uitgerust wakker worden, met een stijve nek en met een pijnlijke arm moest maar eens goed aangepakt worden, vond ik. Kortom, de hoogste tijd om mijn hoofdkussen onder de loep te nemen. Ik ontdekte het Be Koala hoofdkussen en dit ben ik gaan uitproberen.

 

Be Koala hoofdkussen

 

Mijn klachten zijn verdwenen

Nu, een aantal maanden later, kan ik voluit zeggen: ik slaap ’s nachts weer als een roos en ik word ’s ochtends uitgerust wakker zonder nekpijn en zonder slapende arm. Wat een verademing!

Wat maakt het Be Koala kussen dan zo krachtig? Het wordt volledig om maat gemaakt. Helemaal afgestemd op jou. Dat begint al bij het bijzondere bestelproces op hun website. Als je op hun website klikt op Maak nu jouw kussen, dan doorloop je een hele vrolijke, fijne, betrouwbare en persoonlijke vragenlijst. Stap voor stap kom je via deze online vragenlijst tot jouw kussen op maat, waarbij rekening wordt gehouden met jouw lichaam, jouwmatras en jouw slaapvoorkeur. Je gaat bijvoorbeeld de maat van je schouders opmeten, zodat het kussen perfect past.

Na het invullen van de vragenlijst gaat Be Koala direct aan de slag met jouw hoofdkussen op maat en ontvang je jouw uniek gemaakte kussen binnen enkele thuis. Ook dat wordt zorgvuldig gedaan, vind ik, want het wordt geleverd in een mooie doos met een persoonlijke kaart erbij.

 

Nog meer voordelen van Be Koala

Jouw hoofdkussen wordt dus volledig op maat gemaakt. En om nog even door te gaan op de voordelen, vind je hieronder nog meer voordelen van het Be Koala kussen, zoals:

  • Het Be Koala hoofdkussen is gemaakt van 100% natuurlijke, duurzame en biologische materialen en is ook nog eens hypoallergeen
  • Hele leuke website waar je leuk en goed wordt begeleid in het bestellen van jouw kussen op maat
  • Het hoofdkussen vermindert of voorkomt een stijve nek, slapende armen, rugproblemen en woelen
  • Het is een duurzaam kussen, want je kunt er vaak wel 20 jaar mee doen
  • Het bevat geen plastic, zoals foam of polyester
  • Het hoofdkussen is ook nog eens volledig vegan!
  • Jouw kussen wordt in Nederland gemaakt
  • Er is een fijne chatfunctie op de website, zodat je snel en direct contact hebt bij vragen
  • Je kunt 30 dagen proefslapen (niet goed = geld terug!)
  • Jouw hoofdkussen wordt gratis verzonden.

 

Ga vandaag nog aan de slag met jouw hoofdkussen op maat

Hopelijk ben je net zo enthousiast geworden over het Be Koala hoofdkussen als ik. Vooral als je slaapproblemen hebt, zoals rug- of nekproblemen, is dit kussen een aanrader. Maar ook als je slecht slapen of problemen met je lichaam wilt voorkomen, dan kun je dit hoofdkussen preventief al gaan gebruiken. Er is eigenlijk altijd een goede reden om het Be Koala kussen te gebruiken: met dit hoofdkussen op maat heb je en behoud je een fijne nachtrust en dat is goud waard.

 

Dit blogartikel is geschreven in samenwerking met Be Koala.