Review bamboe tandenborstel natuurlijke tandpasta tabletten Fleeck

Review: bamboe tandenborstel en natuurlijke tandpasta tabletten van Fleeck

Tandenborstel kit die handig is voor op reis

We weten allemaal dat tanden poetsen een belangrijk onderdeel is van onze dagelijkse routine. Het is niet alleen goed voor je mondgezondheid, maar een goed uitziend gebit geeft je ook zelfvertrouwen.

Ook op reis is tanden poetsen een belangrijk onderdeel van je lichaamsverzorging. Maar, ik gebruik dan het liefst een kleine tandenborstel en een kleine tandpasta-verpakking, zodat mijn toilettas niet meteen vol zit.

De hotelverpakking van Fleeck kwam op mijn pad en dat kwam goed uit. Dit bevat een nano bamboe tandenborstel én tandpasta tabletten. Super handig voor op reis! Lees hieronder waarom ik fan ben van dit product.

 

Waarom tandenverzorging zo belangrijk is

Maar eerst toch nog even inzoomen waarom een goede tandverzorging belangrijk is, ook tijdens het reizen of op vakantie. Tandenpoetsen beschermt namelijk tegen tandbederf, tandvleesaandoeningen en meestal ook tegen een slechte adem.

Door regelmatig te poetsen en te flossen, houd je je mondgezondheid in topconditie en verminder je het risico op vervelende tand- en gebitsproblemen. Dus, ook al is je dagelijkse routine tijdens het reizen of op vakantie anders dan je gewend bent, blijf dan ook je tanden en kiezen goed verzorgen.

 

Voordelen van de bamboe tandenborstel en tandpasta tabletten van Fleeck

Zoals gezegd, kwam ik in aanraking met de hotelverpakking van tandpasta en tandenborstel van het merk Fleeck. Dit zijn de voordelen ervan, vind ik zelf:

 

Milieuvriendelijk alternatief:

De bamboe tandenborstel is een duurzaam alternatief voor plastic tandenborstels. Bamboe is een snelgroeiende plant en biologisch afbreekbaar, waardoor je bijdraagt aan het milieu. De tandenborstel bestaat uit 10.000 nano borstelhaartjes en is ook heel geschikt voor gevoelige tanden.

Daarnaast zijn de plasticvrije tandpasta tabletten volledig vegan en ‘cruelty free’, oftewel een dierproefvrij product. Er zitten ook gelukkig geen plastic deeltjes in deze natuurlijke tandpasta! Dat is wel zo fijn, vind ik. Het bevat de volgende natuurlijke ingrediënten: microcrystalline cellulose, xylitol, erythritol, natural mint flavour, sodium fluoride, calcium carbonate, sodium cocoyl isethionate, sodium bicarbonate.

De mint tandpasta tabletten van Fleeck gaan tandplak tegen, voorkomen gaatjes en bieden een oplossing voor gevoelige tanden en geïrriteerd tandvlees door het gebruik van milde ingrediënten. Deze ingrediënten verzorgen en reinigen, waardoor de kans op tandvleesproblemen en gaatjes wordt verminderd. Wil je liever zonder fluoride? Koop dan de tandpasta tabletten zonder fluoride of de tandpasta tabletten zonder fluoride charcoal.

 

hotelverpakking tandenborstel tandpasta tabletten fleeck

 

Compact en handig:

De tandpasta tabletten in hotelverpakking van Fleeck zijn perfect voor als je onderweg bent, zoals tijdens een (zaken)reis of op vakantie. Geen gedoe meer met grote knoeierige tubes tandpasta – je stopt gewoon een paar tabletten in je tas en je bent klaar om te gaan. En als je langer op reis gaat, dan is een meeneemblik met tandpasta tabletten handig om mee te nemen. Dit blikje is ook weer navulbaar.

 

Geen verspilling:

Met tandpasta tabletten gebruik je precies de juiste hoeveelheid tandpasta, waardoor verspilling wordt geminimaliseerd. Geen overdreven klodders meer op je borstel!

 

Stralende tanden:

De tandpasta tabletten van Fleeck bevatten belangrijke ingrediënten om je tanden schoon en wit te houden. De smaak van mint is heerlijk en geeft een fris gevoel, vind ik.

 

Stijlvol ontwerp:

Laten we eerlijk zijn, de bamboe tandenborstel ziet er gewoon fantastisch en schattig uit!

 

Minimalistisch reizen:

Als je regelmatig reist, zul je de compacte hotelverpakking van Fleeck geweldig vinden. Zo ervaar ik dat. Het neemt weinig ruimte in beslag en past perfect in je bagage.

 

Hoe gebruik je de tandpasta tabletten van Fleeck?

Heel simpel, namelijk:

  1. Doe een tandpasta tablet in je mond en kauw erop. Slik het tablet dus niet door!
  2. Poets je tanden met de bamboe tandenborstel
  3. Spuug de tandpasta uit je mond en spoel je mond met water
  4. Maak je tandenborstel schoon met water
  5. Je gebit voelt lekker schoon en fris aan!

 

Kortom…,

Met de bamboe tandenborstel en tandpasta tabletten in hotelverpakking van Fleeck hoef je je nooit zorgen te maken over je tandenverzorging, waar je ook bent. Je kunt je tanden en kiezen blijven verzorgen, terwijl je ook bijdraagt aan een groenere planeet. Het is vegan, dierproefvrij, plasticvrij, duurzaam, de tandpasta tabletten beschermen je tanden en kiezen en het valt onder de noemer zero waste.

Ga naar de webshop van Fleeck en haal het meteen in huis! Hier vind je ook waterflossers, tandsteenverwijderaars, tongschrapers, mondwater en tandenstokers.

 

Dit is een gesponsord blogartikel. Voor meer info lees mijn disclaimer.